Fædrene på banen – Ryparken


Tidspunkt
Lørdag fra 11:00-13:00
Aldersgruppe
6-8 år
Pris
Gratis
Tilmelding
Ja, til Jonathan Kjær-Rasmussen, Projektleder i DGI Storkøbenhavn – Fædrene på banen på tlf.: 92 43 06 65 eller e-mail: jmkr@dgi.dk.
Sted
Ryparkens hal (håndboldhallen) – ved siden af fægtehallen
Lyngbyvej 110
2100 København Ø
Kategori
Idræt, Indendørs

‘Fædrene på banen – Ryparken’ er primært for fædre og deres børn i alderen 6-10 år. Har du yngre eller ældre børn er de også velkomne.

Det er for fædre, der gerne vil have gode aktive oplevelser sammen med andre fædre og børn i deres lokalområde.

Det er gratis, og alle fædre og børn kan være med.

I Ryparken mødes fædre og deres børn til en åben træning og spiller indendørs fodbold i Ryparkens hal om lørdagen. Alle kan deltage – uanset niveau.

Fædrene og deres børn starter et forløb 26. oktober og afslutter et fodboldforløb d. 19. november 2019, hvorefter fædrene står for mere og mere af træningen om lørdagen med støtte fra BK Skjold og DGI’s trænere. Hvis ikke du har nået opstarten den 26. oktober, kan du altid stadig deltage.

Hvornår?

Lørdag kl. 11.00-13.00 med opstart lørdag d. 26. oktober 2019.

Noget for dig og dit barn?

Lyder det som noget for dig og dit barn? Og savner du måske inspiration til at bryde jeres vaner og faste rutiner? Så er Fædrene på banen måske en ekstra hjælp til den gode indsats, som du allerede gør for dit barn.

Tilmelding og spørgsmål henvendes til Jonathan Kjær-Rasmussen, Projektleder i DGI Storkøbenhavn – Fædrene på banen på tlf.: 92 43 06 65 eller e-mail: jmkr@dgi.dk.

Du kan også læse mere om Fædrene på banen i hele Storkøbenhavn HER.