Podcasts til fædre


Nedenfor ses et udvalg af relevante podcasts relateret til faderrollen og dens mange afskygninger. De personlige vinkler kan bidrage til et informerende og underholdende indblik i diverse emner, eksempelvis omhandlende fædres barsel, den gode far og familielivet på godt og ondt.

Farmænd

De to farmænd, Jasper Ritz og David Mandel, inviterer lytterne helt indenfor i tilværelsen som far, der både byder på op- og nedture, sjove anekdoter og svære spørgsmål.

Jasper er fraskilt og har Elly på 6 år, som han har hveranden uge. Han er 36-årig familiefar den ene uge og ung 21-årig den anden. David bor med sin kæreste og sammen har de Pelle på 2 år.


Lyt nu

Far, der er noget vi skal tale om

TV-forfatteren, Thomas Skov, taler med en række fædre, der åbner op omkring deres forhold til deres fædre – for sammen at finde frem til opskriften på at være en god far for sit barn, også når de ikke er børn længere.


Lyt nu

The Far Side

The FAR Side er podcasten, hvor fædre tænker højt!
I seneste indlæg af Christian Fuhlendorff, går samtalen i forskellige retninger: Døden, putte-ritualer, sociale medier, mobning, skole og lektier, og kampen for at være gode fædre.


Lyt nu

Fårking Far

I podcasten, Fårking Far, sætter musiker og TV-vært Mattias Hundebøll en række markante mænd i stævne. Sammen med dem søger han indsigt og inspiration til, hvordan det er at være far. Både når det er magisk og opløftende. Men også når det er svært, når det gør ondt, og når man ikke føler at man slår til.


Lyt nu